Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Avainsanoja

HUONEIDEN AVAINSANOJA

Auringon Paluu -karttoja tulkitessa Huoneet eli elämänalueet ovat keskeisiä toiminnan kohteita ja taustoja.

 • 1. Huone - minä huone Oinas ja Mars; ulkoinen olemus, aloitekyky, elinvoima, elämänasenne, riidat ja taistelut
 • 2. Huone -omaisuuden huone Venus ja Härkä; raha - asiat, talous, työhön motivoituneisuus, menestyminen taloudellisesti, rikkaus, köyhyys, tavara, kunnia, maine, vastuu, tunteiden vakaus, rauha ja hyvinvointi, ahneus ja nautinnonhalu
 • 3. Huone -lähikontaktien huone Merkurius ja Kaksoset; yhteydenpito, puhuminen, kirjoittaminen, konkreettinen ajattelu, matkailu, kielet, suhteet lähiympäristöön ja ulkomaailmaan, naapurit, sisarukset, sukulaiset, älykkyys ja oveluus
 • 4. Huone -kodin huone Rapu ja Kuu; turvallisuuden tunne, koti, kotimaa, lapsuus, suhteet äitiin, perhe-elämä ja harrastukset kotona, kiinteä ja peritty omaisuus, kohtu
 • 5. Huone - nautintojen huone Leijona ja Aurinko; koulu ja kasvatus, esiintyminen, luovuus, taide, viihde-elämä, lapset ja suhteet lapsiin, huvit, leikit, nautinnot ja iloluonteisuus, onni, himot, uhkapelit, huono maine, vapaa seksi, ihastumiset, riskit, synnytykset ja urheilu
 • 6. Huone -työn huone Neitsyt ja Merkurius; ammatilliset taipumukset, sosiaalinen ja käytännöllinen työ, puhtaus, terveys, sairaus, ravinto, pukeutuminen lemmikit

 • 7. Huone - sinä huone Vaaka ja Venus; avioliitto ja muut parisuhteet, kumppanuus, läheiset ystävät, toiveet ja odotukset elämänkumppanilta, Deskendentti, tasapaino ja suosio, epäsopu, avoimet yhteenotot ja viholliset
 • 8. Huone - muuntumisen huone Skorpioni ja Pluto; kasvu ja kehitys, syntyminen, seksuaalisuuden ilmeneminen, muuttuminen, henkinen uudistuminen, tunteiden tutkiminen, keskittyminen, meediot, okkultistit, kumppanin kanssa jaetut tunteet, salaiset suhteet ja seksitaudit ( aids, herpes, papillooma), testamentit ja kuolema
 • 9. Huone -ulkomaiden huone Jupiter ja Jousimies; maailmankatsomukset, kirkko, uskonto, aatteet, filosofia, ulkomaat, syvällinen ajattelu, kirjallisuus, tieteet, oikeus ja lakiasiat, pitkät matkat.
 • 10. Huone -uran huone Saturnus ja Kauris; työn kannalta tärkeä, kunnia, maine, menestys ja arvovalta, häpeä, skandaali ja konkurssi, uraputki, vastuu, moraalinen lujuus, kodin ulkopuoliset harrastukset, ammatillinen ja julkinen toiminta, päämäärä, kutsumus, kunnianhimo, esimiehet ja suhde isään
 • 11. Huone -ystävien huone Vesimies ja Uranus; ystävät ja tutut, yhdistykset, ryhmät, ihmisrakkaus, yhteisöllisyys, kodin ulkopuoliset kontaktit, humanismi ja kosmopoliittisuus, ihanteet, toiveet, suunnitelmat ja niiden toteuttaminen
 • 12. Huone –alitajunta Kalat ja Neptunus; ihmisen sisin, alitajunta ja sen kehitys, erakkomaisuus, haaveilu, mielikuvitus, todellisuuden pako, hyväntekeväisyys, tyytymättömyys, itse aiheutetut vastoinkäymiset, itsesääli ja intuitiivisuus, salaisuudet ja pelot, päiväunet, intohimot ja mystiikka, sairaalat, vankilat jne.

TAIVAANKAPPALEIDEN LUONNE

Johtolankoja tulkittaessa taivaankappaleiden energiaa Huoneissa tai taivaankappaleen korostuessa AP –kartalla.

* Aurinko osoittaa vaikutusvallan, arvovallan, kunnian, valokeilassa olemisen, saavutettujen tai asettuneiden olosuhteiden, saavutettujen tavoitteiden, yksilön tiedostamisen, luovuuden voiman, ylpeyden, aviomiehen tai miehisen elementin korostumista.

* Kuu nostaa esiin julkisuuden, henkilökohtaisen suosion, levottomuuden, tunteet, vaihtelut ja muutokset, vaistot, herkkyyden, hoivaamisen, äidin, vaimon tai naisellisuuden, kotioloissa ja kotona.

* Merkurius alleviivaa muuttamisen, matkustamisen, lukemisen, kirjoittamisen, puhumisen, ajatusten levittämisen, opiskelun ja yksityiskohtien työstämisen, konseptien syvyyden, veljien, siskojen, sukulaisten, nuorten ihmisen ja lasten korostumista.

* Venus symbolisoi korostumista rakkauden, avioliiton, romanssin, mukavuuden, taloudellisten saavutusten, harmonian etsinnän, esteettisen herkkyyden, mukautuvien vaistojen, nuorten naisten ja vaimon alueilla.

* Mars ilmentää korostumista energian, yritteliäisyyden, intohimon, aloitteellisuuden, kovan työn, kärsimättömyyden, tulen, tulehdusten, riitojen, vastustajien, tuhoavien taipumusten, nuorten miesten, aviomiesten tai maskuliinisten tyyppien alueilla.

* Jupiter viittaa korostumiseen kasvun tai kunnian, laajentumisen, edistymisen, suojelun, taloudellisten saavutusten, ilon, hyvän tekemisen, matkustamisen, lakiasioiden ja juttujen, uskonnon ja filosofian alueilla.

* Saturnus osoittaa korostumisen vahvistusten, keskittymisen, kristalloitumisen, itsekurin tarpeeseen, menetykseen, viivytyksiin, esteisiin, rajoituksiin, pettymyksiin, kiittämättömyyteen, kovuuteen, rehellisyyteen/ koskemattomuuteen, kovaan työhön, velvollisuuksiin, itsekkyyteen, isään, viranomaisiin tai vanhoihin ihmisiin liittyviin asioihin.

* Uranus ilmoittaa korostuksen kohteena olevan epätavalliset kehitykset, uusien kiinnostusten heräämisen, uudet ja katalystiset yhteydet, henkiset kiihokkeet, valaistumisen, odottamattomat tai yllättävät muutokset.

* Neptunus viittaa Huomion kohteena olevan esteiden siirtämisen, siteiden höltymisen ja purkamisen, pitkät matkat, erityisesti ilmassa tai meritse, ekstaasin, kauan vaalittujen unelmien ilmenemisen, levottoman tyytymättömyyden, pettymysten, pettämisen, petokset, hylkäämisen, itse uhrautumisen.

* Pluto ilmentää uusien alkujen, muutoksen, uudelleen syntymisen, eliminaation, pakonomaisuuden, kompromisseista kieltäytymisen, kuoleman, uudelleen suuntautumisen ja hajoamisen olevan korostuneita.

*Alasolmu (The South Node) sen Merkki ja Huone kertoo millä elämänalueella on muutoksen tarvetta ja miten tuo muutos toteutettaneen.

* Yläsolmu (The North Node) korostaa kaikkien taivaankappaleiden luonnetta yhtymässä. Kuin kulminaation piste, tutki tuon taivaankappaleen muodostamia aspekteja, sillä se toimii melko dynaamisesti tänä vuonna. – Yläsolmu on kanava, jonka kautta voidaan toteuttaa vuoden aikana tarvittavat muutokset, joita Alasolmu osoittaa. Yläsolmun kautta löydetään tarvittavat työkalut ja apuvälineet, sekä tukijoukot muutoksen toteuttamiseen.

|
©2020 Avainsanoja | Emelian Auringon Paluut - suntuubi.com