Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Tapahtumat/ Kurssit/ Workshopit

Onko sinulla lähelläsi astrologiasta kiinnostunut ryhmä, joka haluaisi opiskella yhdessä Paluu -karttojen tulkinnan tekniikkoja?

Onko sinulla tiedossa tila tai paikka jossa haluaisit/ voisi järjestää kurssin? 

Mikäli paikka on sopivien kulkuyhteyksien päässä ja tarvittavat asumisjärjestelyt onnistuvat, voin tulla pitämään kursseja. 

Ota yhteyttä s-postitse (emelia.emelia@gmail.com) ja tee ehdotus!!

Paluiden kartat antavat työkaluja tietyn ajanjakson laadun ja vallitsevan ilmapiirin, tapahtumien, olosuhteiden ja tilanteiden ennakointiin, tulkitsemiseen ja arviointiin.

Tällä kurssilla perehdytään Jupiterin Paluu -karttojen tulkitsemisen tekniikkaan ja harjoitellaan tekemään, tutkimaan ja tulkitsemaan omia paluukarttoja, sekä kuinka niiden tarjoamaa tietoa voidaan hyödyntää omassa elämässä. Lisäksi käydään myös lävitse Merkuriuksen ja Venuksen Paluu –karttojen tekoa ja tulkintaa.

Käymme yhdessä lävitse kuinka karttoja tehdään ja tulkitaan, mitä kaikkea kartoilta katsotaan ja voidaan nähdä, sekä mitä tulkitaan ja miten.

Jupiterin Paluut määrittävät 12 vuoden ajanjakson, sisältäen kasvun, kehityksen ja kokemukselliset asiat sekä vakaumuksiin ja maailmankatsomukseen liittyvät asiat.

Merkurius Paluut tapahtuvat vuoden välein ja niiden avulla voidaan määrittää ja tulkita asioita, jotka liittyvät ajatteluun, vuorovaikutukseen, kommunikaatioon, oppimiseen jne. Merkuriuksen hallitsemiin asioihin.

Venus Paluut tapahtuvat myös vuoden välein ja niiden avulla voidaan tulkita ja määrittää Venukseen liitettyjä asioita ja tapahtumia Paluun –periodilla.

Auringon Paluut tapahtuvat vuoden välein ja ne kertovat yksilöä ympäröivien henkilökohtaisista ja ulkoisista asioista, trendeistä ja teemoista, sekä tarjolla olevasta potentiaalista 18 kuukauden periodilla.

Kuun Paluut tapahtuvat kerran kuukaudessa ja niiden pohjalta voidaan tarkastella tuon periodin aikaa, sen laatua ja teemoja, sekä ilmapiiriä.

Kursseilla tutkimme kaikkien osallistujien karttoja yhdessä, joten jokaisen omat kartat ja niiden tekijät tulevat saamaan huomion. (Huom. postiosoitteen perusteella määritellään mm. paluu –karttojen sijainti).

Vaikka asiaa on paljon ja omaksuttavaa runsaasti, pyritään ohjelma pitämään kuitenkin mahdollisimman joustavana ja vapaamuotoisena, sekä pidetään tarpeen mukaan myös taukoja.


 

|
©2020 Tapahtumat/ Kurssit/ Workshopit | Emelian Auringon Paluut - suntuubi.com