Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Kirjallisuutta

Kirjallisuutta:

Tänne keräilen vinkkejä aiheeseen liittyvään kirjallisuuteen

  • Mary Fortier Shea: Planets in Solar Returns - Yearly Cycles of Transformation and Growth; Twins Stars, Revised edition 1998

-Kaikkein kattavin ja ehkä myös selkein teos Auringon Paluista. Toimii muuten erittäin hyvin mutta Haasteet ja pääomat -osio ei toimi meillä. Aurinko ei liiku täällä samalla  tavalla.

  • Celeste Teal: Identyfying Planetary Triggers -Astrological Techniques for Prediction, Llwellyn Publications Worldwide 2000

-Oikein hyvä opus josta löytyy kaikenlaista liittyen Paluisiin. Löytyy ohjeet tulkita myös Venuksen, Marsin jne. paluita Auringon lisäksi.

  • Anthony Louis: The Art of Forecasting using Solar Returns; UK by Biddles Ltd, Kings Lynn, Norfolk 2008

-Tässä kirjassa on erittäin kattavasti ja aika yksinkertaisesti selitetty myös edellisten teosten pääperiaatteita. Täältä löytyy myös Auringon Paluu -karttojen historiaa Morinista ja Volguinesta.

  • Jan Spiller: New Moon Astrlogy - The Secret of Astrological Timing to Make All Your Dreams Come True, Bantam Dell 2001

- Tästä kirjasta löytyy tulkintaa Uudesta Kuusta ja  Kuunsolmuista

  • Carol Rushman: The Art of Predictive Astrology - Forecasting your life events, Llwellyn Publications Worldwide 2005

- Psykologisia profiileja, syntymäkartan painotuksia, progressioita, progressiivinen Kuu ja huoneen kärjet, transiitit, paikoillaan olevat ja peruuttavat planeetat, lunaatiot ja pimennykset.

  • Christine Shaw: Predictive Astrology - Practical Guide, Llwellyn Worldwide 2001

-Progressiivisen kartan tulkintaa.

  • Celeste Teal: Eclipses - Predicting World Events & Personal Transformation, Lwellyn Worldwide 2006

- Opus liittyen Pimennyksiin. Keskittyy ehkä enemmän Auringon Pimennyksiin ja niiden merkityksiin, niiden piilotettuun voimaan ja vaikutukseen.

  • Celeste Teal: Lunar Nodes -Discover Your Soul's Karmic Mission, Lwellyn Worldwide 2008

-Kuvaa Solmujen Akselin, eli Kuun Pimennysten,toimintaa yksilön kartalla ja sen karmallista merkitystä, mutta myös selittää kuinka Solmujen Akselin transiitit vaikuttavat.

©2020 Kirjallisuutta | Emelian Auringon Paluut - suntuubi.com