Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Astropohdintoja -blogi

1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930311234

Subscribe RSS

 Paluita ja Täysikuu 11.5.2017
11.05.2017 19:20 | Emelia

Auringon Paluita!

Tänään 11.5.2017 Emelian Auringon Paluut- kotisivut täyttävät jo 7 vuotta. Se on yhden pienen ihmisen kokonainen elämä, käännekohta jolloin siirrytään eskarista pikkukoululaisiksi. Saturnus on kulkenut eteenpäin ensimmäiset 90 astetta.

 

Tämä sopii allekirjoittaneen tämän hetkiseen elämäntilanteeseen oikein hyvin, kun jälleen olen ”oikeassa” työelämässä ja eskareiden parissa työskennellen.

 

Todellakin, en ole vieläkään ammattiastrologi, vaan toimin kevytyrittäjyyden puolella, maksaen kuitenkin tunnollisesti kaikki mahdolliset verot ja kulut, vaikkei edes tarvitsisi. Tarkoituksenani ei ole ollut missään vaiheessa edes ryhtyä päätoimiseksi astrologiksi, se varmasti tappaisi oivan harrastuksen ilon. Eikä näillä viime vuosien ”tuloilla” olisi kyllä elänyt.

 

Näiden 7 vuoden aikana on tullut nähtyä jo monenlaista ja sivujenkin (kuten myös vähän ennen Wappua 7 vuotta täyttäneiden) FB tulikintojenkin puolella.

 

Perustin aikoinaan nämä sivut silloisen työtilanteeni muututtua. Oli aikaa ja energiaa tehdä tulkintoja. Tulkintoja olen tehnyt perinpohjaisen tunnollisesti, joten tuntipalkkaa ei työlle ole juurikaan jäänyt kulujen jälkeen. Näiden vuosien aikana on tullut myös opiskeltua astrologiaa lisää ja mm. kirjallisuutta hankittua, sekä tästä johtuen olen hintoja joutunut nostamaan ja samaan aikaan tilausten määrät ovat vähentyneet.

 

Mielelläni edelleen autan ja vastaan kysymyksiin tarvittaessa, mutta aivan yhtä mielelläni haluaisin myös vastinetta omalle ajankäytölleni aiheen parissa.

 

Tällä hetkellä näyttää siltä, että tekeillä on toistaiseksi viimeinen tulkinta näillä näkymin. Se on erinäisistä syistä viivästynyt, joten eräs henkilö tulee saamaan myöhäisen syntymäpäivälahjan.

 

Verkkokurssit ovat edelleen sivujen kautta ostettavissa / tilattavissa.

 

Omana henkilökohtaisena tavoitteenani on kirjan kirjoittaminen tässä parin vuoden aikana, aiheena edelleen paluukartat.

 

Näihin kaikkiin tämän hetkisiin tunnelmiin ja ajatuksiin sopii oikein hyvin myös Auringon Paluiden RapuNousu. Turhien riskien ottaminen ei vain oikein ole tämän hetken juttu, mutta toisten tarpeisiin vastaaminen on myös tärkeää.  Aurinko sijoittuu taustalle, 12. Huoneeseen, jossa on kuitenkin muutenkin paljon tavaraa. Tällä periodilla tehdään töitä taustalla, valmistellaan asioita, eikä välttämättä niistä paljon huudella ulospäin ennen kuin vuoden kuluttua. Myös kartan neljänneksistä viimeinen on kaikkein eniten täynnä, mikä viittaa periodin lopun olevan painottunut.

 

 

Keskitaivas Vesimiehessä viittaa myös enemmän keskittymiseen verkossa tapahtuviin juttuihin, kuin erilaisiin ajattelumalleihin ja tavoitteisiin. Toiminta on omintakeista ja erilaista.

 

Solmut ovat juuri nyt vaihtaneet myös merkkiä ja tulevat siis tälle sivujen paluulle kriittiselle 29 asteelle Leijonaan. Tämä vahvistaa luovuutta ja itseilmaisua omalla tavalla. Varsinkin kun Ic’kin on Leijonassa. Alasolmun sijoittuminen 10. Huoneeseen viittaa omanarvontunnon kysymyksiin – ulkoiset tunnustukset eivät ole nyt tärkeitä, vaan oman osaamisen ymmärtäminen. Solmujen akseli Leijona/Vesimies -akselilla voi tuoda tullessaan jonkin asteista yksinäisyyden tunnetta, jos ei löydy samoin ajattelevia ja itseä ymmärtäviä ihmisiä ympärille. Tällöin omat erilaiset ajatukset on hyvä purkaa luovasti omalla tavalla ja omissa oloissa.

 

Tälle kartalle jää vielä Auringon ja Kuun vastakkaisuus, vaikka Täysikuu onkin jo häipymässä. Usein Täydenkuun osuessa kartalle, jää vallitsevaksi tilanteeksi tietynlainen vastakkain asettelu – julkisen, ulkoisen ja sisäisen, emotionaalisen vastakkaisuus. Usein tätä kuvataan äidin (Kuu) ja isän (Aurinko) välisillä ristiriidoilla. Erilaiset lähtökohdat, erilaiset taustat ja erilaiset näkökulmat ovat samanaikaisesti vallalla. Aurinko on 12. Huoneessa ikään kuin ”piilossa” ja Kuu puolestaan 6. Huoneessa kertoo muutoksista arjessa, käytännöissä ja rutiineissa. Aurinko voi olla vähän laiska tarttumaan toimeen, mutta jos Kuu sen saa ravisteltua hereille, päästään tavoitteisiin.

 

Vestan sijoittuminen 3. Huoneeseen, kirjoittamisen ja viestinnän alueelle, viittaa myös omissa oloissa työskentelyyn ja tekemisessä pitää olla iloa ja paloa. Ehkä kirjaa, ehkä myös tänne blogia….

 

 

Erotuksena FB -sivun Auringon Paluuseen reilut viikko sitten, on sen verran että Aurinko sijoittui tuolla kartalla yhteisöjen ja vertaisryhmien 11. Huoneeseen yhdessä Merkuriuksen kanssa. Ja Kuu sijoittui tuolla kartalla puolestaan 12. Huoneeseen. Akselit ovat molemmilla Paluilla samoissa merkeissä.

 

​Molemmilla kartoilla Paluun Askendentti sijoittuu kotisivujen perustamishetken 10. Huoneeseen ja Alasolmulle.

 

Meillä oli viime yönä mielenkiintoinen Täysikuu Skorpionin 20 asteessa, puolenyön jälkeen 00:42.

 

Kuu oli siis Täydenkuun aikaan 20 asteessa Skorpionia ja Aurinko sen oppositiossa Härässä. Allekirjoittaneella ne osuvat tavoitteiden ja päämäärien Akselille, eli Kuu Keskitaivaalla ja Aurinko Ic:llä. Kuu niukin naukin 9. Huoneen puolella, mutta kosketus Keskitaivaalle toteutui jo tänään jutellessani uuden esimieheni kanssa ja saadessani työstäni positiivista palautetta. Kiitos!

 

Ja kuten huomaatte, Solmut ovat vaihtaneet merkkiä!!

 

Täydenkuun kartalla on vahva painotus merkkien loppupuolelle, sillä tekijöitä on paljon 14-00 asteissa, joten jos/ kun omalla kartalla löytyy tekijöitä näistä asteista tämä aika varmasti tuntuu – meillä joillain aivan fyysisestikin.

 

Oikein antoisaa Täydenkuun aikaa kaikille!!


 - Emelia | Kommentoi
1. 2. 3. 4. 5. Pisteet: 5.000 (1)
|
 Hei, me peruutellaan!!!
28.03.2017 17:08 | Emelia

Hei, me peruutellaan taas!!

Olettekin varmaan huomanneet, että näin peruutusten aikaan tulee enemmän katseltua taaksepäin ja muisteltua asioita. Usein Merkuriuksen peruutusten aikaan on helppoa tavata vanhoja ystäviä tai koulukavereita, usein vuosien ja jopa kymmenien vuosien takaa.

Itse huomasin tässä palaavani erinäisistä syistä vanhojen bloggausteni pariin vähän väliä.. ja niin nytkin.

Olen aiemminkin kirjoittanut ajanjaksoista jolloin on taivaalla ollut useampiakin peruutuksia samanaikaisesti. Esimerkiksi keväällä 2012 ja kesällä 2013 nyt ainakin. 

Nyt kun maaliskuu on vaihtumassa huhtikuuksi ja kevät todellakin etenee, on myös edessä useamman samanaikaisen peruutuksen rypäs.

Jupiter on peruutellut jo helmikuun alusta ja Jousimiehen 28 asteesta 08' ja peruuttelee vielä pitkälle kohti kesää, aina 13 asteeseen Vaakaa 13' ja kesäkuun ensimmäiselle kokonaiselle viikolle asti.

Kaikki te, joilla on omilla syntymäkartoillanne Jupiter noilla asteilla tulette saamaan useammat Jupiterin paluut tänä vuonna. Lopullisesti Jupiter pääsee pois peruutustensa varjoalueelta syyskuun alkupuolella 2017.

Jupiter tarjoaa aina mahdollisuuksia kasvuun ja laajentumiseen, sekä Venuksen lailla etuja, palveluksia, lahjoja ja sosiaalisia tapahtumia, ja kulkiessaan taaksepäin Vaa’assa se korostaa näitä asioita entisestään.

Venuskin peruuttelee tällä hetkellä ja aloitti takaperoisen kulkunsa maaliskuun ensimmäisenä viikonloppuna Oinaan 13 asteesta 09’.  Venus liittyy samoihin asioihin kuin Jupiter eli etuihin, palveluksiin, lahjoihin ja sosiaalisiin tapahtumiin, ja peruutellessaan nostaa näitä asioita korostuneesti esiin. Venuksen peruutus on jo loppupuolellaan, ja se pysähtyy jo parin viikon päästä, huhtikuun toisen kokonaisen viikon lopulla kääntyäkseen jälleen eteenpäin Oinaan 26 asteesta 57’. Peruutuksensa varjoalueelta Venus pääsee pois toukokuun loppupuolella.

Näiden kahden retrot ovat todennäköisesti nostaneet viime aikoina mediassa esiin esimerkiksi erilaisten yritysten johtajien palkkauksia ja muita etuja.


Myös ajannäyttäjä ja hidastelija Saturnus on kääntämässä suuntaansa pikkuhiljaa takaperoiseksi. Saturnus kulkee jo nyt tällä hetkellä T O D E L L A hitaasti Jousimiehen 27 asteessa 43’ ja lähtee peruuttelemaan ensi viikon puolivälissä Jousimiehen 27 asteesta 48’. Saturnuksen peruuttelut kestävät kesän yli ja se suoristaa suuntaansa elokuun lopulla Jousimiehen 21 asteesta 11’. Tämän vuoden peruutuksensa varjoalueelta Saturnus pääsee pois kuitenkin kohtuullisen nopeasti, eli jo joulukuun alussa.

Esimerkiksi allekirjoittaneelle Saturnuksen peruutus sijoittuu Askendentin tuntumaan (Asc 24 astetta Jousimies) ja saanpa vielä pysähtyneen Saturnuksen seuraavalle Auringon Paluullenikin.

Saturnus liittyy aina vastuuseen, velvollisuuksiin ja viranomaisiin – ja sen peruutukset tavallisesti alleviivaavat näitä teemoja entisestään. Saturnus myös hidastaa kulkua, pakottaa kiinnittämään huomiota asioihin jopa pysähdyttäen tai uuvuttaen matkalla. Ei siis varmaan ihmekään, että välillä väsyttää vaikka kuinka nukkuisi.


Ja sitten on tietenkin Merkuriuksen peruutus huhtikuun toiselta viikolta alkaen, Härän 4 asteesta 48’ aina toukokuun alkuun ja Oinaan 24 asteeseen 33’ asti.

Tällä hetkellä kun tätä kirjoitan on tr. Merkurius Oinaan 27 asteessa ja siten yhtymässä Uranukseen 23 astetta Oinas ja kolmiossa Saturnukseen. Ja peruutuksensa ansiosta nämä kontaktit toistuvat vielä kevään aikana. Huhtikuun lopussa Merkurius on jälleen peruutuksensa aikana kolmiossa Saturnukseen sekä yhtymässä Venukseen ja Uranukseen.

Merkuriuksen peruutuksista yleensä varoitellaan, mutta asioita harkitsemalla ja rauhallisesti niihin suhtautumalla useimmin selviydytään aika hyvin. Kannattaa kuitenkin seurailla sen verran näitä retroja tarkemmin, jos peruutuksen asteet (24-04) osuvat oman Merkuriuksen asteille, koska silloin peruuttaessaan se tekee myös kontaktia omalle paluukartalleen.

Myös muut oman kartan tekijät merkkien ensimmäisillä ja viimeisillä asteilla kannattaa nyt ottaa tarkastelun alle.

Tämä tässä erikseen mainittuna koska syyskesän puolella Merkurius peruuttaa jälleen ja silloin asteet ovat 28 Leijonaa – 11 Neitsyttä ja merkkien alku- ja loppuasteet aktivoituvat peruutuksen myötä jälleen. Tässä on aivan varmasti meille jonkinlainen viilaamisen ja höyläämisen viesti, jota kannattaa kuunnella.


Viimeisenä huhtikuun peruuttelijana lähtee takaperoisesti kulkemaan Pluto huhtikuun kolmannen viikon lopulla Kauriin 19 asteesta 24’. Tällä hetkellä Pluto on 19 asteessa 15’ Kauriissa, eli aivan peruutuksensa varjoalueen tuntumassa. Pluto peruuttelee jälleen kesän yli ja suoristaa kulkunsa syyskuun lopussa Kauriin 16 asteessa 51’.

Johtuen etäisyydestään Maasta ja Auringosta, näyttää Pluto täältä katsoen peruuttelevan usein ja pitkään. Pluto peruuttaa vuosittain n. 5 kuukauden ajan. Eikä sen retro ei siis ole mitenkään epätavallinen, vaan hyvin monilta Pluto löytyy peruuttavana syntymäkartaltakin.

Pluto symboloi perintöjä, muodonmuutoksia, kuolemaa ja jälleen syntymää ja uusiutumista, joten sen peruutukset voivat kiinnittää huomion historiaan, menneisyyteen, muistoihin, aiempiin kokemuksiin ja todellakin jopa edellisiin elämiin.

Hitaat ja ulommat taivaankappaleet liikkuvat hitaasti, ja kuten tuossa jo aiemmin tulikin todettua aika usein johtuen etäisyydestä ja Maan liikkeestä suhteessa Aurinkoon. Tästä syystä niiden peruutukset eivät välttämättä aiheuta nopeita ja välittömiä tapahtumia elämässä, tai aiheuta näkyviä muutoksia, kuten nopeiden kulkijoitten (Merkurius, Venus ja Mars). Silti niiden hidas junnaus tuntuu kyllä, ja erityisesti peruutusten aikana tapahtuvat merkkien vaihdokset ja merkkirajojen ylitykset voivat muuttaa ilmapiiriä huimasti, jos kysymyksessä ovat laaduiltaan ja luonteiltaan hyvinkin erilaiset merkit.

Kaikille oikein antoisaa kevään odotusta ja mielenkiintoisia retroja!


( Päivitetty: 28.03.2017 19:26 )

 - Emelia | Kommentoi
1. 2. 3. 4. 5.
|
 Oinas Ingressi, Kevätpäiväntasaus ja Astrologinen Uusivuosi 2017!
20.03.2017 16:55 | Emelia

Oinas Ingressi 2017!!

Tänään on Oinas Ingressi, jolloin Aurinko ylittää jälleen senaattorin ja siirtyy paistamaan enemmän pohjoisen puolelle. Tämä on samalla siis myös kevään ensimmäinen päivä, kevätpäiväntasaus.

Oinas on astrologisesti ensinmäinen merkki, joten Auringon siirtymä Oinaaseen on samalla uuden kierroksen alku. Astrologinen uusivuosi alkaa tästä.

Astrologisesti vuodenkierto on keskeisiä perusteita, joka jakaantuu neljään osaan. Kaksi tasausta ja kaksi seisausta. Kalenterivuoden vaihteeseen sijoittuvan Talvipäivänseisauksen aikaan meillä on usein tapana tarkastella kulunutta vuotta taaksepäin, katsoa tulevaisuuteen ja tehdä uudenvuodenlupauksia.

Nyt tuosta on kulunut jo kolme kuukautta, ensimmäinen neljännes, joten voisi olla hyvä myös tarkastaa suuntaa ja ovatko lupaukset pitäneet.

Ja vaikkei niitä lupauksia olisikaan tullut tehtyä, on näin uuden neljänneksen kynnyksellä hyvä tuokio katsahtaa oman elämän suuntaan, tavoitteisiin ja kurssiin.

Usein astrologiasta nousee esiin karma, valinnat, elämänsuunta, synkronismi ja tahdonvapaus. Transiittien kohdalla onkin usein kyse juuri elämän erilaisista valinnoista, odotuksista ja toteutumisesta tai toteuttamatta jättämisestä. Erityisesti kovat ja haasteelliset, jnnitteiset transiittiaspektit tuottavat energiaa, joka voi aiheuttaa elämässä myrskyjä ja näin erityisesti jos muutoksia kovasti vastustetaan.

Miltä on kalenterivuoden 2017 alku tuntunut?

Onko ollut tasaisen rauhallista vai myrskyisää? Millaiset teemat vaikuttavat tällä hetkellä elämässä ja miten asioiden sujumiseen voisi vaikuttaa? Onko unelmia tai tavoitteita, joita haluaisit saada eteenpäin? Miten?

Näitä kaikkia voi miettiä tänään ja vaikkapa laittaa ylös paperille. Laittaa paperi talteen ja palata uudelleen näihin asioihin kolmen kuukauden kuluttua – Kesäpäivänseisauksen aikaan.

Oikein antoisaa ensimmäistä kevätpäivää, Kevätpäiväntasausta ja Astrologista Uuttavuotta! 


( Päivitetty: 20.03.2017 17:11 )

 - Emelia | Kommentoi
1. 2. 3. 4. 5. Pisteet: 1.000 (1)
|
 Rengasmainen Auringon Pimennys 26.2.2017 Kaloissa
26.02.2017 17:04 | Emelia

Rengasmainen Auringon Pimennys Kaloissa

Meillä oli tänään tämän kalenterivuoden toinen pimennys – ja tällä kertaa kyseessä on osittainen, rengasmainen Auringon pimentyminen Kaloissa.

Pimennys tapahtuu meidän aikaa kello 16:58, mutta vaikka aurinko silloin laskikin vasta 17.31 Jyväskylän korkeudella, tämä pimennys oli nähtävillä Afrikan eteläisissä osissa ja etelä- Amerikassa

Tämä on siis Uuden Kuun rengasmainen pimennys, jolloin Kuu purjehtii Auringon ja Maan välistä estäen auringonvalon osittain ja jättäen Auringosta koronan, eli "Ring of Fire" näkyviin.

Kaloissa pimennykset ovat vaimeita ja hiljaisia, mutta voivat olla samalla myös toiminnaltaan sattumanvaraisia, Neptunukselle luontaisesti. Pimennyksessä Aurinko ja Kuu ovat molemmat 08 astetta 12’ Kaloissa ja samalla myös Neptunuksen dekanadissa. Vaikutukset tulevat todennäköisesti henkiselle tasolle ja ovat enemmän tai vähemmän mystisiä. Tämän pimennykset teemat voivat ilmentyä ja avautua vasta pidemmän ajan kuluttua, jos silloinkaan.

Tällä hetkellä vielä Solmujen linja löytyy aivan Kalat/ Neitsyt merkkien alusta ja tämä pimennys on Alasolmun eli Dragons Tail pimennys. Samaan aikaan, kun Uusikuu aloittaa jotain uutta, on myös jostain luovuttava ja jotain jätettävä taakse. Nämä teemat liittyvät myös Kaloihin eläinradan viimeisenä merkkinä. Alasolmu jää Jyväskylän korkeudella 6. Huoneen puolelle, mikä viittaa tarpeeseen nähdä asioissa henkisempi puoli ja oma oleminen osana isompaa kokonaisuutta ja Universumia, arkisen ja käytännöllisen sijaan.

Kalat viimeisenä vesimerkkinä (Ravun ja Skorpionin jälkeen) sekä koko eläinradan viimeisenä merkkinä ilmentää sitoutumista, sitomista ja vankeutta, sielun ja ruumiin välistä rimpuilua, sekä kuolemanjälkeistä elämää. Kaloihin on liitetty myös henkisyys, hyväntekeväisyys ja sairaalat (synnytys/ toipilas).

Kalojen hallitsija Neptunus hallitsee merta ja merenkulkijoita, näkijöitä ja ennustajia, mystikoita, taiteilijoita (tanssijat, näyttelijät), päihteitä (lääkkeet, huumeet, alkoholi), öljyä, kemikaaleja ja nesteitä. Neptunus, ja samalla myös Kalat, liuentaa, sumentaa ja hämärtää.

Mahdollisesti lääkkeitä valmistavat yritykset tai lääkkeiden valmistukseen liittyvät henkilöt voivat huomata Kalat pimennyksen vaikutukset työelämässään.

Vesimerkkien pimennykset voivat lisätä kuolleisuutta ihmisten keskuudessa, levottomuuksia, petoksia tai kavalluksia, ongelmia liittyen lääkkeisiin, erittäin runsaita sateita, hyökyaaltoja, onnettomuuksia merillä tai katastrofeja liittyen kaloihin, meren eläimiin tai rantojen tuntumassa elävien eläinten keskuudessa.

Tämän viikonlopun yksi uutisista on tamperelaisen kunnallispoliitikon erottaminen puolueestaan matkalaskuissa olleiden epäselvyyksien vuoksi. Sopii hyvin tämän pimennyksen teemoihin.

Auringon pimennyksessä ei oikeastaan olekaan kysymys pimentymisestä, vaan nimenomaan Kuun vahvasta valaistumisesta ja paljastamisesta. Tätäkin pimennystä tulisi tulkita yhdessä edellisen Leijona pimennyksen teemojen kanssa.

Osallisina pimennyksessä ovat Mars, Jupiter, Uranus ja Neptunus, sekä pienemmistä murikoista Juno ja Ceres.

Allekirjoittaneelle tämän tekstin kirjoittaminen on ollut hyvin työlästä. Tekniikka ei ole ollut puolella, ohjelmaa on saanut käynnistellä jne. Omalla kohdallani pimennys osuukin progressiivisen Kuun (10 astetta Kaloja) tuntumaan, orbia vain 2 astetta. Ja vaikuttaa siltä, että erityisesti Kalat ovat olleet nyt keskeisesti edustettuina kontakteissani viime päivinä. Progressiivisen kartan Ihmissuhde Akseli (Asc Härkä/Desc Skorpioni) on sekstiilissä/kolmiossa pimennykseen ja progen Merkurius/Uranus yhtymä Vaa’assa kvinkunssissa pimennykseen. Hieman on ollut haastavaa kyllä…

Kaikkien kartoilla erityisen herkistyneeksi kohdaksi voidaan katsoa merkkien ensimmäiset 10 astetta, sillä tuolta alueelta löytyy kaikkein eniten tekijöitä kartalta. Pimennyksissä yleensä käytetään melko tarkkaa orbia ja yhtymät toimivat voimakkaimmin.

Tässä vielä Ring of Fire.

Johnny Cash viettäisi tänään 85 vuotispäiviään, jos eläisi...

Oikein antoisaa pimennyksen aikaa kaikille!!


( Päivitetty: 20.03.2017 17:10 )

 - Emelia | Kommentoi
1. 2. 3. 4. 5.
|
 Täysikuu ja Kuunpimennys Leijonassa 11.2.2017
10.02.2017 23:29 | Emelia

Täysikuu ja Kuunpimennys 11.2.2017 Leijonassa

Aamuyöllä 11.2.2017 on terävänä sekä täysikuu että kalenterivuoden 2017 ensimmäinen Kuunpimennys.

Kuu pimentyy 22 Leijonaa 28’, meidän aikaamme 02:32.

Pimennys on puolivarjopimennys, jota on paljain silmin vaikea havaita, mutta näkyvillä hyvien kelien myötä jo puolenyön jälkeen 0:32.

Amerikan alkuperäiskansat kutsuvat tätä kuuta lumikuuksi, ja lumenvalkoisena kuu tällä hetkellä loistaakin.


Kuu on herkkä heijastaja, joka edustaa päivittäisiä tunteita ja vaihteluita liikkuessaan ja muodostaessaan kontakteja, sekä kohdatessaan toisia taivaankappaleita taivaalla.

Mielialojen vaihtelut ja muutokset liittyvät Kuun liikkeisiin, ja sitä kautta myös suosio/ epäsuosio ja massojen mielipiteiden muutokset.

Maailmantilanteen kannalta tämä pimennys on mielenkiintoinen, sillä Leijonaan liittyvät tahto, toiminta ja luovuus. Leijona on kartalla toinen tulimerkeistä (Oinaan jälkeen) ja edustaa tahtoa ja hallitsijoita. Leijonaa hallitsee valoista kirkkain, Aurinko, joka edustaa elinvoimaa, voimaa, ylpeyttä, minää/ egoa, tahtoa ja käskemistä. Nämä pimennykset nostavat valokeilaan valtioiden johtajia, vallankäyttäjiä, sekä heidän mahdollisia kuolemiaan tai asemansa murtumista.

Pimennyksessä Kuu on siis 22 astetta Leijonaa 28’ ja Aurinko on sitä vastapäätä Vesimiehessä, kun Maa kulkee Valojen välistä.

Kuu toimii sisäisellä henkilökohtaisella tasolla, heijastellen Auringon julkisen ja näkyvän valon asioita. Kuunpimennys ei siten varsinaisesti pimennä, vaan ohituksen jälkeen sen sijaan paljastaa toisen puolen asioita.

Leijonassa tapahtuvat Kuunpimennykset toimivat tukien luovuutta ja itseilmaisua, sekä tunteellisuutta. Pimennykset tapahtuvat tavallisesti pareittain joko opposition (180 astetta) tai kvinkunssin (150 astetta) kautta. Tämä pimennys on siten 26.2.2017 Kalat Auringonpimennyksen pari (kvinkunssi) ja edustaa näin vastakkainasettelua ja jännitteitä.

Kalat ja Leijona eivät toimi kovin hyvin yhteen ja samansuuntaisesti, vaan Kaloilla on taipumus vesittää Leijonan innostusta. Kalat sen sijaan voi hyötyä Leijonan elinvoimaisuudesta.

Yleisesti Aurinkoa, Leijonan hallitsija, luonnehditaan positiiviseksi ja myönteiseksi.

Leijonille, Nousuleijonille tai henkilöille, joiden kartoilla on vahva Leijona/ Aurinko painotus, nämä pimennykset voivat olla hyvin merkityksellisiä henkilökohtaisesti.

Samoin me, joilla on tekijöitä omalla kartalla 22 asteessa, missä tahansa merkissä todennäköisesti saamme osamme.

Erityisesti tietysti kaikki, joilla on tekijöistä 18-28 asteissa Leijonassa, Vesimiehessä, Skorpionissa tai Härässä. Nämä merkit sijoittuvat yhtymään, oppositioon ja neliöihin pimennykseen.

Pimennykseen kohdistuvia pehmeämpiä kulmiakaan ei kannata jättää huomiotta. Tr. Saturnus kulkee tällä hetkellä Jousimiehen 25 asteessa ja tekee siten kulmat pimennykselle, Kuulle kolmion ja sekstiilin Aurinkoon. Samat aspektit kohdistuvat myös tr. Uranukseen (21 astetta Oinasta), joka on kolmiossa tr. Saturnukseen. Myös Jupiter liittyy tähän kuvioon mukaan Vaa’an 23 asteesta, ollen Uranukseen oppositiossa ja sekstiilissä Saturnukseen.

Lisäksi pimennyksen kartan Asc/Dc Akseli on neliössä Valoihin.

Myös Mars voi lisätä oman lusikkansa muodostaen puolitoistaneliön Kuuhun ja puolineliön Aurinkoon Oinaan 10 asteesta.

Omat vaikutuksensa voivat olla myös Chironin ja Vestan semisekstiileillä ja kvinkunsseilla Valoihin. 

Tällä kertaa hieman karsitumpi kartta, jotta kartan keskeiset tekijät ja asteet ovat näkyvillä selkeämmin. Kartalla näkyy vahva painotus 18-28 asteissa, joten nuo kartan loppupuolen asteet ovat painottuneita ja herkistyneitä.

Mikäli omalta syntymäkartalta löytyy tekijöitä noilta asteilta, on tämä pimennys voinut tuntua jo hyvin persoonallisella, jopa fyysiselläkin tasolla.


Allekirjoittaneella on omalla kartalla Asc 24 Jousimies, MC 21 astetta Skorpioni, Mars 25 Leijonaa, Vtx 23 Leijonaa, Saturnus 22 Härkää, IC 21 Härkää ja Neptunus 28 Skorpionia.

Pimennyksen tiivistyvä energia yhdistettynä tr. Saturnuksen liikkeisiin (Jousimiehen 25 asteessa) on saanut allekirjoittaneen kokemaan aivan järjetöntä väsymystä (tr. Saturnus yhtymä Asc ja kolmio Mars, kvinkunssi Ic/ radix Saturnus, sekstiili Neptunus) ja näkemään vilkkaita unia.


Syntymäkartan lisäksi em. asteet voivat aktivoitua myös muilla kartoilla, kuten Auringon ja Kuun Paluilla, progressioilla, Aurinkokaarilla…. Kannattaa kuitenkin muistaa, että aina taustalla vaikuttaa syntymäkartta ja sen tekijät.

Kaiken kaikkiaan tulimerkit ovat toiminnallisia ja innostavia. Pimennykset tulimerkeissä voivat tuoda muassaan sensaatioita tai erimielisyyksiä, kuumuutta/ hellettä, kuivuutta, tulipaloja, armeijoiden liikehtimisiä, tunnettujen henkilöiden vangitsemisia tai kuolemia, uskonnollisia kiistoja tai hävitystä märehtijöiden (hirvet, naudat, vuohet, lampaat, kirahvit jne.) parissa.

Pelkästään viime päivien uutisia seurailemalla on edellä kuvattuja asioita voinut jo nähdä. Australiassa on ollut kuumaa ja hellettä, ja nyt odotettavissa rankkasateita ja myrskyjä…Britannian ulkoministeri (syntynyt New Yorkissa brittivanhemmille) Boris Johnson on luopunut Yhdysvaltojen kansalaisuudestaan, tai ainakin luovuttanut passinsa…Yli 2000 uhanalaista Saiga antilooppia on kuollut Mongoliassa…. Trumpin jutuista nyt puhumatta...

Tavallisesti nämä pimennysten aiheuttamat paineet purkautuvat pimennyksen jälkeen ja energialataukset laimenevat pikkuhiljaa, joten huominen aamu voi näyttäytyä jo aivan erilaisena. Kannattaa kuitenkin muistaa, että pimennysten kohdat tulevat hehkumaan vielä pitkään tämän jälkeenkin ja tulevat transiitit aktivoivat pimennyksen kohdan (asteen) ja näiden päivien asiat ja teemat voivat nousta esiin vielä myöhemmin uudelleen ja uudelleen.

Oikein Antoisaa Täydenkuun ja Kuunpimennyksen Aikaa Kaikille!!


( Päivitetty: 11.02.2017 00:07 )

 - Emelia | Kommentoi
1. 2. 3. 4. 5.
|©2017 Astropohdintoja -blogi | Emelian Auringon Paluut - suntuubi.com