Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Astropohdintoja -blogi

28293031123
45678910
11121314151617
18192021222324
2526272829301

Subscribe RSS

 Lady Diana ja Mars Paluu
30.08.2017 23:43 | Emelia

Lady Diana ja Mars Paluu

Jatketaan vielä vähäsen Mars Paluiden parissa.

Mars Paluita voidaan hyödyntää, paitsi tarkasteltaessa minkä tyyppisiä tapahtumia ja millaista toimintaa tullaan periodin aikana kohtaamaan ja vetämään puoleensa, myös suunniteltaessa uuden yrityksen perustamista tai liittyen terveyteen ja hyvinvointiin. Terveyteen ja hyvinvointiin liittyen Marsiin liittyvät mahdolliset sairaudet, tapaturmat ja onnettomuudet. Palovammat, leikkaukset, tulehdukset, tapaturmat ja erilaiset törmäilyt ovat vahvasti Marsin aluetta.

Tänään tulee kuluneeksi 20 vuotta Lady Dianan kohtalokkaasta auto-onnettomuudesta. Itse henkilökohtaisesti muistan oikein hyvin missä olin, kun kuulin uutisen. Oli sunnuntaiaamu ja valmistauduimme isäni hautajaisiin – muistan oikein hyvin millaisissa tunteissa katselimme lähisuvun kanssa aamun uutisia ja mitä itse ajattelin.

Lady Diana Frances Spencer; 1.7. 1961, 19:45, Sandringham, UK – 31.8.1997 Paris, France, jälkeen puolenyön.

Dianan auto-onnettomuutta on useallakin taholla käytetty esimerkkinä Mars Paluun, syntymäkartan ja transiittien yhteentoiminnasta onnettomalla tavalla. Usealla taholla ovat astrologit sanoneet, ettei onnettomuutta olisi tapahtunut lainkaan, jos Diana olisi saanut oman toiveensa mukaan matkustaa Välimereltä suoraan poikiensa luokse sen sijaan, että poikkesi Dodin kanssa Pariisiin.

Dianalla oli ollut edellinen Mars Paluu 2.10.1996 ja tällä paluulla näkyy muutokset hänen elämässään. Syksyllä Mars Paluun aikaan Diana erosi Charlesista ja hänen asemansa muuttui. Mars Paluulla Skorpioni Nousu, joka myös merkitsee loppuun saattamisia ja virallisten asiakirjojen allekirjoittamisia.

Mars Paluun Askendentti sijoittuu Dianan syntymäkartan 10. Huoneeseen, johon liittyy myös julkisuus, julkinen toiminta, ammatillisuus, onnistumiset, tavoitteet, unelmat jne. ja nämä asiat korostuvat. Koska myös Mars Paluulla Mars on 10. Huoneessa tämä korostuu entisestään. Syntymäkartalla Dianan Mars on 8. Huoneessa, perintöjen ja yhteisten asioiden alueella yhtymässä Plutoon ja Yläsolmuun. Velvollisuudesta solmittu avioliitto ja perheen perustaminen – todellakin.

Dianan syntymäkartalla on siis vahva Pluton ja Marsin yhtymä ja tämä samainen kaksikko kohtasi toisensa uudelleen jännitteisen neliön muodossa 1996 Mars Paluulla. Mars Paluulla Mars sijoittuu 10. Huoneeseen, joka viittaa jännitteiseen suhteeseen julkisuuden kanssa / julkisuudessa. Marsia neliöivä Pluto sijoittuu Mars Paluulla 1. Huoneeseen, joka on lähipiirin, elinvoimaisuuden ja toiminnan aluetta, Marsin aluetta. Transiittina onnettomuuden hetkelläkin Pluto ja syntymäkartan Mars ovat neliössä, ja samoin myös tr. Pluto väljästi neliössä radixin Plutoon.

Näitä syntymäkartalta esiin nousevia aspektikontakteja ei voi koskaan korostaa liiaksi. Tässä tapauksessa Marsin ja Pluton välinen neliö viittaa vahvaan lataukseen, jossa osallisina ovat salaiset ja piilotetut energiat. Syntymäkartan yhtymästä purkautuva energia on erityisen vahva näiden kahden välillä ja neliö nostaa esiin latauksen haasteellisuuden ja jännitteen.

Uudelleen luotu kontakti voi energisoida koko kartan/ molemmat kartat sopivan transiitin kohdalla, ja vähäisiltäkin tuntuvat transiitit voivat saada aikaan odottamattomia vaikutuksia.

Mars hallitsee myös Oinasta ja paluulla 6. Huone alkaa Oinaan 17 asteesta, jonka kärjellä on Eris, puolitoistaneliössä huoneen hallitsijaan Marsiin.

Mars Paluulta löytyy myös Saturnuksen, Uranuksen ja Marsin välinen Yodi. Mars on tämän ”kohtalon / jumalan sormen” kärkenä. Oikein suunnattuna tämä kuvio on vahvan energian ilmentymä ja Mars olisi sen purkautumiskanava.

Dianan syntymäkartan Neptunus on Mars Paluun Askendentilla, mikä viittaa hämmennykseen ja virhearviointeihin. Neptunus liuentaa rakenteellisen Mars Paluun Askendentin edustamia olosuhteita ja tilanteita. (yhdistelmäkartta yllä)

Mars Paluun Askendentin tuntumassa ovat Aurinko (elinvoima, minä) ja Merkurius (liikkuminen, vuorovaikutus, kommunikointi), yhtymässä Askendenttiin, orbia nelisen astetta.

Dianan saapuminen Pariisiin aiheutti melkoisen mediamylläkän, papparazien keskuudessa siis, tuskin muu yleisö edes tiesi matkasta ennen kuin uutiset onnettomuudesta tulivat julkisuuteen. Ja tällöinkin kuvaajat ottivat kuvia onnettomuustilanteesta.

Syntymäkartan Neptunuksen ja toiminnallisen, aktiivisen paluukartan Auringon välinen yhtymä vain lisäsi Dianan valovoimaisuutta ja mielenkiintoa papparazzien keskuudessa. Liittyväthän Neptunukseen mielikuvat ja valokuvat. Neptunukseen liittyvät myös päihteet ja Dianan autoa kuljettanut todettiin rattijuopoksi. Lisäksi neptuniaanisia tekijöitä ovat myös salailu ja erilaiset salaliittoteoriat joita on tapahtumien johdosta pohdittu aina näihin päiviin asti. Ja keskellä tätä mylläkkää, aivan viimeisinä tunteinaankin Diana luotti toisten ymmärrykseen, arvostelukykyyn ja harkintaan.

Aurinko hallitsee Leijonaa ja näin ollen Mars Paluun Keskitaivasta, 10. Huonetta, maineen, kunnian ja julkisuuden aluetta. Syntymäkartan Uranus paluun Keskitaivaalla viittaa odottamattomiin ja epätavallisiin olosuhteisiin julkisuuden ja maineen alueella. Hyvin hallitsematonta.

Merkurius hallitsee Mars Paluun 8. Huonetta, josta löytyy Vertex (kohtalokkaat tilanteet ja ihmiset) yhtymässä Selenaan. Merkuriuksen hallitsema alue kartalla on myös 11. Huone, toiveet ja yhteisöllisyys.

Onnettomuuden ajankohdaksi mainitaan uutisten mukaan ”puolenyön jälkeen” ja tuolloin Mars oli vasta ylittänyt oman paluunsa Askendentin ja yhtymässä paluun Aurinko-Merkuriukseen ja ajankohdan Vertex (arvioin kellonajan 00.20) aivan Mars Paluun Askendentilla. Myös 0:20 aikoihin Deskendentti oli Dianan Askendentilla ja päinvastoin.

Tämän esimerkin esittelyllä ei ole todellakaan tarkoitus pelotella ketään liittyen Mars Paluisiin ja onnettomuuksiin. Tapahtuman aikaan taivaalla oli myös runsaasti Dianan kartalle kohdistuneita transiitteja, joista Uranuksen yhtymä radixin Jupiteriin ja kvinkunssi Aurinkoon ja Merkuriukseen, todennäköisesti myös osallisina vaikuttamassa tilanteisiin ja valintoihin. Myös tr. Merkurius oli yhtymässä Dianan radixin Pluto-Mars yhtymään.

Tapahtumissa mukana oli myös muita ja heidän karttojensa tekijät.

Marsin kyseessä ollessa on yleensä syytä ottaa asiat rauhallisesti ja välttää turhautumista ja äkkinäisiä liikkeitä. Tuona iltana edellä mainittuja oli mukana liikaa. Monelta virhearvioinnilta olisi varmasti vältytty, jos olisi vain maltettu hetkeksi rauhoittua. Mutta kuten Dianan silloinen oma, henkilökohtainen astrologi Debbie Frank sanoi haastattelussa muutama päivä sitten, odotettavissa oli käännekohta, mutta millainen sitä ei olisi voinut ennustaa. Tosin huomioimatta jo edellisenä syksynä ollutta Mars Paluuta, tilanteen ja ajankohdan transiiteista ei vaaratilanteita olisi voinutkaan nähdä.

Kuolemaa ei voi ennustaa, mutta usein traagisten tapahtumien jälkeen jäljelle jääneiden kartoilta voi nähdä muutoksia ja haasteita elämässä. Näin myös näkyi tuon haastattelun mukaan Camilla Parker-Bowles’in , nykyisen Cornwallin herttuattaren, kartalla.

(Lisää mm.Celeste Teal, Identyfying Planetary Triggers)

Näistä tunnelmista siirrytään pikkuhiljaa kohti syksyä. Toivotan kaikille oikein valoisaa ja lämmintä syyskauden alkua.


( Päivitetty: 31.08.2017 00:13 )

 - Emelia | Kommentoi
1. 2. 3. 4. 5.
|
 Paluiden ja pysähdysten aikaan....
28.08.2017 22:42 | Emelia

 

Pysähdysten ja paluiden aikaan…

Allekirjoittaneella oli lauantaina jälleen vuosittainen Auringon Paluu. Ja kuinkas ollakaan sain paluulleni pysähtyneen Saturnuksen.

Saturnus on kulkenut hitaasti edestakaisin Jousimiehessä jo todellakin pidemmän aikaa, ja allekirjoittaneen kohdalla se on häirinnyt todella ikävästi olemalla kvinkunssissa syntymäkartan Saturnukseeni. Siispä ajanhallitsijan pysähdys tuntui todella henkilökohtaisesti viikonloppuna, kun seinällä kellokin pysähtyi.

En ollut kovin innostunut tästä Auringon Paluusta johtuen tuosta Saturnuksesta, mutta sen sijaan syvennyin tutkailemaan hieman enemmän tämän iltaista Mars Paluutani.

Mars Paluut ovat jääneet hieman vähemmälle huomiolle omalla kohdallani, vaikka toisaalta ei niitä pitäisi koskaan ohittaa. Mars Paluut antavat viitteitä millaiset asiat kiinnittävät huomion elämässä ja millaisiin asioihin meidän tulisi seuraavan 2,5 vuoden periodin aikana kiinnittää huomiota.

Vuorokaudet paluun molemmin puolin todennäköisesti tarjoilevat esiin nousevien teemojen mukaisesti tulevista asioista ja se, kuinka paluun aikaan näihin asioihin suhtautuu, antaa myös viitteitä siitä kuinka seuraavien vuosien aikana asioihin tarttuu ja niitä koettaa ratkaista. Kannattaa siis kiinnittää huomiota omaan asenteeseen ja tapaan suhtautua vastaan tuleviin asioihin paluun aikaan. On helpompaa jatkaa rakentavasti, kuin äkäillen ja kiukutellen.

Tarkoitukseni oli saada valmiiksi jo täksi illaksi Mars Paluiden tulkintaan liittyvä paketti, mutta nyt se on valitettavasti hieman viivästynyt. Tämän viikon aikana sen kuitenkin saanen valmiiksi, jos siis Mars Paluut kiinnostavat…

Omalla kohdallanikin kiinnitin huomiota Mars Paluuseeni tarkasteltuani sen tekijöitä ja huomioni kiinnityttyä tiettyihin yhtymäkohtiin muille kartoille.

Erityisen mielenkiintoiseksi Mars Paluun tällä kertaa teki luonnollisesti sen sijoittuminen näin lähelle Auringon Paluuta. Vaikka Mars Paluut vaikuttavat olevan kovin epäsäännöllisiä, johtuen Marsin hitaista peruutuksista (joinain vuosina paluiden väli voi olla jopa 3 vuotta), kulkevat Mars ja Aurinko kuitenkin säännönmukaisesti kohdaten toisensa ajoittain. Tämä väli on 15-17 vuotta ja jokainen näistä (15-17 vuoden välein tapahtuvista) Mars Paluista on taitekohta elämässä. Shamanistisessa astrologiassa näitä taitteita kuvataan seuraavalla tavalla

13-17 vuotta

Ensimmäinen Saturnuksen puolitus (oppositio), murrosikä, seksuaalinen herääminen

30-34 vuotta

Ensimmäinen Saturnuksen Paluu, aikuisuus

45-49 vuotta

Toinen Saturnuksen puolitus, oma elämä, aikuisuuden toinen vaihe

61-65 vuotta

Toinen Saturnuksen Paluu, kypsä ikä

77-81 vuotta

Kolmas Saturnuksen puolitus, viisas aikuisuus ja täyttymys, ympyrä sulkeutuu

Marsin luonnehan on maskuliininen, joten näiden paluiden merkitys naisten kartoilla liittyy kumppanuuteen ja parisuhteeseen, suhteeseen ”toiseen” (ei välttämättä vastakkaiseen sukupuoleen), samaan tapaan kuin Venuksen Paluiden kierrokset liittyvät miehen kartoilla hänen kumppaniinsa.

Mars Paluut naisten kartoilla

13-17 vuotta

Pubertetti, murrosikä, seksuaalisuuteen herääminen

30-37 vuotta

Perheen perustaminen, kumppanuus vakavana ja tärkeänä asiana

45-49 vuotta

Saturnuksen puolitus, vaihdevuosioireiden ilmestyminen, suhtautuminen ihmissuhteisiin muuttuu ja kumppanuus, kahdenvälinen suhde muuttuu tärkeämmäksi

61-65 vuotta

Kumppanuuden saavuttaminen edellisiäkin ikävuosia mahdollisempaa, kypsä ja täysin kumppanuuteen keskittyvä suhde

77-81

Maskuliinin arkkityypin etsintä päättyy, viisas vanhuus


Näiden edellä kuvattujen Mars paluiden ajankohtina Mars on lähellä Aurinkoa, joten sen paluu sijoittuu lähelle Auringon Paluuta. Kaikkein lähinnä Mars on Aurinkoa 15., 47. ja 79. syntymäpäivän aikoihin, jolloin Mars Paluu tapahtuu 8 päivän sisällä Auringon Paluusta.

Auringon ja Auringon Paluun läheisyys tekee Mars Paluusta luonnollisesti hieman erilaisen, koska taivaankappaleet eivät viikon aikana ehdi liikkua kovin paljon, joten Mars Paluulla on runsaasti samoja ja yhteneväisiä tekijöitä kuin Auringon Paluulla.

Mars Paluita tulkitaan samaan tapaan kuin muitakin paluita, luonnollisesti muistaen, että kyse on periodi-kartasta joka vaikuttaa 2,5-3 vuotta ja jonka teemat kertovat tahdosta, toiminnasta, voimasta, tahdonvoimasta, itsekurista, jämäkkyydestä, kilpailullisuudesta, sitkeydestä, lujuudesta jne..

Mars on todella villi taivaankappale, jonka käyttäytyminen on arvaamatonta ja joka vaatii lujaa ohjausta ja tiedostavaa hallintaa.

Parhaiten Mars Paluissakin pääsee alkuun tarkastelemalla omia paluitaan taaksepäin ja muistelemalla millaisten energioiden kanssa on tullut ja tarvinnut toimia viimeisten vuosien aikana.

Tällä omalla Mars Paluullani on muutama hyvin mielenkiintoinen yksityiskohta, jotka ajattelin tässä nyt tällä kertaa jakaa… koska kysymyksessä on vasta alkava periodi, on hyvin hankalaa nähdä tarkemmin mistä oikeastaan on kysymys, mutta luonnollisesti toiveena on positiivisia lopputuloksia.

Auringon Paluullani 2017-2018 on Askendentti 07 astetta Leijonaa 25’, merkissä josta myös Mars syntymäkartalla löytyy, Leijonan 25 astetta 10, radixin 7. Huoneessa. Mars on siten Auringon Paluulla ensimmäinen, nouseva syntymäkartan taivaankappale.

Mars Paluulla kartan Asc on puolestaan Kaksosissa osuen tarkasti syntymäkartan (radixin) Deskendentille, 7. Huoneen kärjelle 24 astetta 34’. Merkurius hallitsee Kaksosten lisäksi myös Neitsyttä, eli Aurinkoni merkkiä.

Auringon Paluulla Keskitaivas osuu Oinas Pisteelle, 0 astetta Oinasta 40’. Oinaan, Marsin hallitseman merkin sijoittuminen tulevaisuuden, tavoitteiden, päämäärien ja tavoitteiden Akselille ei liene sattumaa.

Mars Paluulla samalle asteelle, Oinas Pisteelle, 0 astetta Oinasta 16’ sijoittuu Onnen Piste (PF, Part Fortune). Jokainen merkinvaihdos aktivoi siten tuon kohdan ja erityisesti Auringon ja Marsin seuraavat transiitit Oinas Pisteelle, eli Vaa’an 0 asteelle.

Niin Auringon Paluulla kuin Mars Paluullakin molemmat (Aurinko ja Mars) ovat vahvasti esillä. Auringon Paluulla Mars on 8 asteen päässä Auringosta, Auringon takana, yhtymässä tr. Yläsolmuun ja yhdessä Auringon, Merkuriuksen ja Vestankin kanssa, kartan 2. Huoneessa.

Mars Paluulla järjestys hieman muuttuu ja ensin on Yläsolmu yhtymässä Marsiin, Merkurius, Aurinko ja Vesta kartan 5. Huoneessa.

Auringon Paluun Askendentin hallitsija, Aurinko, hallitsee myös Mars Paluun vahvasti korostunutta aluetta, Marsin Huonetta.

Allekirjoittaneella on syntymäkartallakin runsaasti tekijöitä merkkien viimeisillä asteilla. Olen aiemminkin tästä kirjoittanut, kartallani on tekijöitä tasaisesti 18-05 asteissa, joten transiittien aikaan karttani vilkkuu kuin joulukuusi. Näin ollen, kun myös paluille kasautuu runsaasti tekijöitä, on myös niihin kohdistuvilla transiiteilla painoa.

Auringon Paluulle osuvat kaikki transiitit ovat vaikuttavia, mutta luonnollisesti Auringon omalle paluulleen tekemät transiitit aktivoivat paluun kuviot, ja Marsin transiitit omalle paluulleen samoin. Kaikki paluut toimivat luonnollisesti aktiivisesti keskenään toisiaan vahvistaen tai ristiriitaisuuksia aiheuttaen, erityisesti kun kontakteja niiden välillä on. Omalla kohdallani näitä kontakteja on jokaiselle tämän syksyn paluulle (Aurinko, Mars, Merkurius, Jupiter ja Venus).

Kirjoitin aluksi tr. Saturnuksen hidastavasta vaikutuksesta. Saturnus on tällä hetkellä siis syntymäkartan 12. Huoneessa muutaman asteen päässä Askendentista, mutta samalla tälle Mars Paluulle se tulee muutaman asteen päähän kartan Deskendentistä, 6. Huoneeseen. Sen vaikutuksista ei tiedä, mutta todennäköisesti jotain tulee muuttumaan, kun hidas kulkija vihdoin ylittää Askendenttini, Jousimiehen 24 asteen lokakuussa ja lopulta siirtyy joulun aikaan Kauriiseen.uttumaan, kun hidas kulkija vihdoin ylittää Askendenttini, Jousimiehen 24 asteen lokakuussa ja lopulta siirtyy joulun aikaan Kauriiseen.

Nyt kun uusi Mars Paluu on aktiivinen, toivottaasti alkaa jälleen jotain tapahtua...


 - Emelia | Kommentoi
1. 2. 3. 4. 5. Pisteet: 5.000 (1)
|
 Auringon Pimennys Leijonassa 21.8. 2017
21.08.2017 19:51 | Emelia

Auringon Pimennys Leijonassa 28.8.2017

En oikeastaan ajatellut kirjoittaa tästä Pimennyksestä(kään), koska viime aikoina kirjoittaminen on jäänyt todella vähälle ja lähinnä pohdintojen asteelle. Syitä tähän on moninaisia, mutta oletettavasti tämä tuleva Pimennys on ollut yksi niistä.

Tänään syntyy siis Uusi Kuu ja on Täydellinen Auringon Pimennys kello 21.30 Leijonan 28 asteessa 52’. Täydellisen tästä Pimennyksestä tekee Kuun sijoittuminen sopivan etäisyyden päähän Maasta, jolloin se peittää ohi kulkiessaan Auringon.

Maailmalla tästä ajasta ja Pimennyksestä on kirjoitettu paljon, koska ensinnäkin se näkyy oikeastaan vain U.S.A ssa ja sen on katsottu siten myös vaikuttavan ko. kansan elämään konkreettisemmin. Samoin myös erään Donald Trumpin kartan (ja syntymän kellon ajan mukaan) Pimennys sijoittuu presidentin Askendentille.

Tämä on vahva Pimennyksen aika moneltakin osalta. Saros linjaltaan tämä on 9 – N linjaa eli North Node pimennys. Kuitenkin kiintotähti Reguluksen läheisyys, Marsin hallitsema dekanadi ja Kuun alahallitsema 12 dvadi.

Marsin hallitsemalla dekanadilla tapahtuvat Pimennykset ovat erityisen aktiivisia toiminnaltaan. Kysymys on tällä kertaa Leijonan ja Auringon hallitsemasta Auringon Pimennyksestä, johon lisää väriä ja toiminnallisuutta lisää Marsin vaikutukset.

Leijonaan liittyvät johtajuus ja valta voivat nyt ilmentyä vahvasti maailmanlaajuisesti. Leijonahan edustaa ulospäin suuntautuvaa ja ilmentyvää tahtoa ja luovuutta.

Muutoin Leijona korostaa kuninkaallisia, johtajia, vallassa olevia miehiä/ valtaapitäviä, liike-elämän- , politiikan- ja valtioiden johtajia, sekä mahdollisuutta edellä mainittujen kuoleman uhkaan tai aseman menetykseen.

Aurinko on aina vahva, ylpeä, elinvoimainen, egoistinen ja käskevä hallitsija. Sen väri on kulta ja yleensä se edustaa positiivisia ja hyviä asioita. Auringolla on elävöittävä vaikutus.

Aurinkoisesti kaikki valokeilassa, keskeisissä asemissa ja julkisuudessa näkyvästi toimivat, sekä Auringon hallitsemat Leijonat (esim. Aurinko/ Nousu/ Kuu) todennäköisesti saavat tämän pimennyksen vaikutuksista osansa.

Tulimerkit ovat aina toiminnallisia ja aktiivisia, ja tällä kertaa myös Mars on mukana tässä pimennyksessä alueensa myötä. Tämä pimennys voi tuoda tullessaan lämpöä, kuumuutta, sensaatioita, armeijoiden liikehdintää, tunnettujen henkilöiden kuolemia tai vangitsemisia, uskonnollisia ja vakaumuksellisia kiistoja, sekä katoa/ hävitystä märehtijöiden keskuudessa.

Kun halutaan katsoa alueita ja asioita, joihin tällä Pimennyksellä on asteensa puolesta vaikutukset, kannattaa tarkastella karttaruudukon vasenta reunaa, josta löytyy Valojen tekemät aspektit. Jo nopealla vilkaisulla saadaan selkeästi kuva, kuinka kattavasti kartan eri puolet ovat edustettuina.

Henkilökohtaisesti olen jo pidemmän aikaa tuntenut Pimennyksen kohdan ja Uranuksen välisen paineen, ja meillä keillä on omilla kartoilla tekijöitä merkkien loppuasteilla. Voimakkaimmat vaikutukset ovat yhtymien, neliöiden ja oppositioiden kautta, joten Vesimiehen, Härän, Skorpionin ja Leijonan lopussa olevat tekijät saavat vahvimmin osumaa. Välillisesti tietenkin myös muiden merkkien lopussa olevat tekijät voivat saada osansa.

Allekirjoittaneella tämä Pimennys sijoittuu tarkalleen syntymäkartan Musta Kuu, Lilithille ja vain muutaman asteen päähän Marsista. Orbi kannattaa pitää tiukkana, n. 3 astetta. Näin ollen allekirjoittaneen Aurinko/ Alasolmu 02 astetta Neitsyessä jäävät nippa nappa tuon orbin ulkopuolelle.

Vielä ehtii hyvin myös seuraamaan suorana lähetyksenä Auringon pimentymistä täällä.

Oikein Antoisaa Pimennystä kaikille!!!


 - Emelia | Kommentoi
1. 2. 3. 4. 5.
|
 Rapu Ingressi, Kesäpäivän seisaus, Summer Solstice ja vuoden pisin päivä, lyhin yö
21.06.2017 11:09 | Emelia

Summer Solstice, Kesäpäivän seisaus!

Oikein hyvää kesää kaikille!​ Meillä on tänään vuoden pisin päivä ja lyhin yö. On toinen astrologisen vuodenkierron virstanpylväistä ohituksessa, kesäpäivänseisaus, summer solstice, mittumaari.

​Astrologisen vuodenhan aloitti Oinas Ingressi, jolloin Aurinko siirtyi eteläiseltä pallon puoliskolta pohjoiselle puolelle. Nyt sitten vuoronsa saa toinen johtavista merkeistä, eli Ravut.

​Kaikille AurinkoRavuille oikein antoisia Auringon Paluita!

​Allekirjoittanut puurtaa tällä hetkellä toistaiseksi "oikeissa" arkisissa vuorotöissä, joten energiat bloggaukselle, kirjoittamiselle ja julkaisemiselle ovat olleet vähissä. Toivottavasti tilanne muuttuu ennemmin tai myöhemmin.

Toivotan myös kaikille oikein miellyttävää ja rentouttavaa Juhannusta, sekä kesää.

 


( Päivitetty: 21.06.2017 11:36 )

 - Emelia | Kommentoi
1. 2. 3. 4. 5.
|
 Paluita ja Täysikuu 11.5.2017
11.05.2017 19:20 | Emelia

Auringon Paluita!

Tänään 11.5.2017 Emelian Auringon Paluut- kotisivut täyttävät jo 7 vuotta. Se on yhden pienen ihmisen kokonainen elämä, käännekohta jolloin siirrytään eskarista pikkukoululaisiksi. Saturnus on kulkenut eteenpäin ensimmäiset 90 astetta.

 

Tämä sopii allekirjoittaneen tämän hetkiseen elämäntilanteeseen oikein hyvin, kun jälleen olen ”oikeassa” työelämässä ja eskareiden parissa työskennellen.

 

Todellakin, en ole vieläkään ammattiastrologi, vaan toimin kevytyrittäjyyden puolella, maksaen kuitenkin tunnollisesti kaikki mahdolliset verot ja kulut, vaikkei edes tarvitsisi. Tarkoituksenani ei ole ollut missään vaiheessa edes ryhtyä päätoimiseksi astrologiksi, se varmasti tappaisi oivan harrastuksen ilon. Eikä näillä viime vuosien ”tuloilla” olisi kyllä elänyt.

 

Näiden 7 vuoden aikana on tullut nähtyä jo monenlaista ja sivujenkin (kuten myös vähän ennen Wappua 7 vuotta täyttäneiden) FB tulikintojenkin puolella.

 

Perustin aikoinaan nämä sivut silloisen työtilanteeni muututtua. Oli aikaa ja energiaa tehdä tulkintoja. Tulkintoja olen tehnyt perinpohjaisen tunnollisesti, joten tuntipalkkaa ei työlle ole juurikaan jäänyt kulujen jälkeen. Näiden vuosien aikana on tullut myös opiskeltua astrologiaa lisää ja mm. kirjallisuutta hankittua, sekä tästä johtuen olen hintoja joutunut nostamaan ja samaan aikaan tilausten määrät ovat vähentyneet.

 

Mielelläni edelleen autan ja vastaan kysymyksiin tarvittaessa, mutta aivan yhtä mielelläni haluaisin myös vastinetta omalle ajankäytölleni aiheen parissa.

 

Tällä hetkellä näyttää siltä, että tekeillä on toistaiseksi viimeinen tulkinta näillä näkymin. Se on erinäisistä syistä viivästynyt, joten eräs henkilö tulee saamaan myöhäisen syntymäpäivälahjan.

 

Verkkokurssit ovat edelleen sivujen kautta ostettavissa / tilattavissa.

 

Omana henkilökohtaisena tavoitteenani on kirjan kirjoittaminen tässä parin vuoden aikana, aiheena edelleen paluukartat.

 

Näihin kaikkiin tämän hetkisiin tunnelmiin ja ajatuksiin sopii oikein hyvin myös Auringon Paluiden RapuNousu. Turhien riskien ottaminen ei vain oikein ole tämän hetken juttu, mutta toisten tarpeisiin vastaaminen on myös tärkeää.  Aurinko sijoittuu taustalle, 12. Huoneeseen, jossa on kuitenkin muutenkin paljon tavaraa. Tällä periodilla tehdään töitä taustalla, valmistellaan asioita, eikä välttämättä niistä paljon huudella ulospäin ennen kuin vuoden kuluttua. Myös kartan neljänneksistä viimeinen on kaikkein eniten täynnä, mikä viittaa periodin lopun olevan painottunut.

 

 

Keskitaivas Vesimiehessä viittaa myös enemmän keskittymiseen verkossa tapahtuviin juttuihin, kuin erilaisiin ajattelumalleihin ja tavoitteisiin. Toiminta on omintakeista ja erilaista.

 

Solmut ovat juuri nyt vaihtaneet myös merkkiä ja tulevat siis tälle sivujen paluulle kriittiselle 29 asteelle Leijonaan. Tämä vahvistaa luovuutta ja itseilmaisua omalla tavalla. Varsinkin kun Ic’kin on Leijonassa. Alasolmun sijoittuminen 10. Huoneeseen viittaa omanarvontunnon kysymyksiin – ulkoiset tunnustukset eivät ole nyt tärkeitä, vaan oman osaamisen ymmärtäminen. Solmujen akseli Leijona/Vesimies -akselilla voi tuoda tullessaan jonkin asteista yksinäisyyden tunnetta, jos ei löydy samoin ajattelevia ja itseä ymmärtäviä ihmisiä ympärille. Tällöin omat erilaiset ajatukset on hyvä purkaa luovasti omalla tavalla ja omissa oloissa.

 

Tälle kartalle jää vielä Auringon ja Kuun vastakkaisuus, vaikka Täysikuu onkin jo häipymässä. Usein Täydenkuun osuessa kartalle, jää vallitsevaksi tilanteeksi tietynlainen vastakkain asettelu – julkisen, ulkoisen ja sisäisen, emotionaalisen vastakkaisuus. Usein tätä kuvataan äidin (Kuu) ja isän (Aurinko) välisillä ristiriidoilla. Erilaiset lähtökohdat, erilaiset taustat ja erilaiset näkökulmat ovat samanaikaisesti vallalla. Aurinko on 12. Huoneessa ikään kuin ”piilossa” ja Kuu puolestaan 6. Huoneessa kertoo muutoksista arjessa, käytännöissä ja rutiineissa. Aurinko voi olla vähän laiska tarttumaan toimeen, mutta jos Kuu sen saa ravisteltua hereille, päästään tavoitteisiin.

 

Vestan sijoittuminen 3. Huoneeseen, kirjoittamisen ja viestinnän alueelle, viittaa myös omissa oloissa työskentelyyn ja tekemisessä pitää olla iloa ja paloa. Ehkä kirjaa, ehkä myös tänne blogia….

 

 

Erotuksena FB -sivun Auringon Paluuseen reilut viikko sitten, on sen verran että Aurinko sijoittui tuolla kartalla yhteisöjen ja vertaisryhmien 11. Huoneeseen yhdessä Merkuriuksen kanssa. Ja Kuu sijoittui tuolla kartalla puolestaan 12. Huoneeseen. Akselit ovat molemmilla Paluilla samoissa merkeissä.

 

​Molemmilla kartoilla Paluun Askendentti sijoittuu kotisivujen perustamishetken 10. Huoneeseen ja Alasolmulle.

 

Meillä oli viime yönä mielenkiintoinen Täysikuu Skorpionin 20 asteessa, puolenyön jälkeen 00:42.

 

Kuu oli siis Täydenkuun aikaan 20 asteessa Skorpionia ja Aurinko sen oppositiossa Härässä. Allekirjoittaneella ne osuvat tavoitteiden ja päämäärien Akselille, eli Kuu Keskitaivaalla ja Aurinko Ic:llä. Kuu niukin naukin 9. Huoneen puolella, mutta kosketus Keskitaivaalle toteutui jo tänään jutellessani uuden esimieheni kanssa ja saadessani työstäni positiivista palautetta. Kiitos!

 

Ja kuten huomaatte, Solmut ovat vaihtaneet merkkiä!!

 

Täydenkuun kartalla on vahva painotus merkkien loppupuolelle, sillä tekijöitä on paljon 14-00 asteissa, joten jos/ kun omalla kartalla löytyy tekijöitä näistä asteista tämä aika varmasti tuntuu – meillä joillain aivan fyysisestikin.

 

Oikein antoisaa Täydenkuun aikaa kaikille!!


 - Emelia | Kommentoi
1. 2. 3. 4. 5. Pisteet: 5.000 (1)
|©2017 Astropohdintoja -blogi | Emelian Auringon Paluut - suntuubi.com